Meditaţie

Oare de ce viaţa ne aduce multe surprize, multe răscruci în calea vieţii, de pe urma cărora regretăm mult, din cauza alegerii greşite sau a comportamentului manifestat de catre noi însine; da......... cît de neprevazută este atmosfera launtricului omului....a sufletului şi a focului cei susţine căldura, a inimii ce arde mereu ca o ultimă sperantă,o ultimă sperantă în drumul nostru spre a îndrepta greşala făcută!!!!!!!!!!!!
Share on Google Plus

About Ion Calalb

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comentarii :

  1. Viata ne ofera multe surprize,unele placute , altele mai putin, dar as putea spune doar un lucru:acceptale, caci asta te va face mai puternic si uneori iti ia prea mult timp atunci cind stai si te gindesti mult,sau cind te trezesti ca vreai sa accepti ceea ce ti se oferea, dar e deja prea tirziu....Traieste din plin si accepta toate provocarile,caci e imposibil sa fii corect in toate. Inving doar cei puternici si increzuti in propriile forte.

    RăspundețiȘtergere
  2. viata e data ca noi oamenii sa trecem peste toate greutatile si surprizele date de Dumnezeu,greutatile in vaiata sunt multe dar daca am ceda la fiecare atunci ce va mai fi din noi si cu viata noastra,trebuie sa fii tare in orice situatie fie cit de grea.Succese pe viitor si nu dispera caci nu esti singur care trece greutatile si suporta surprizele vietii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Incercari!!!! astea-s doar incercari. din aceste incercari este compusa viata! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. posibil doar ele sunt foarte si foarte dure uneori!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere